Twijfel je nog om deel te nemen?
Hier zijn 10 goede redenen om deel te nemen aan deze mythische wedstrijd!

  1. Een onvergetelijke ervaring. Je krijgt immers niet elke dag de kans om op een wereldberoemd racecircuit te fietsen. Spa-Francorchamps wordt door heel wat specialisten beschouwd als het mooiste circuit ter wereld! Deze ervaring zal je dan ook ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering bezorgen!
  2. Een doel. Zo’n wedstrijd rijd je niet zomaar eventjes. Een degelijke training is dus essentieel. Heb je een goede reden nodig om er echt voor te gaan? Dit is er eentje. Bereid je fysiek en mentaal voor op deze uitdaging!
  3. Een echte uitdaging. Je kunt terecht trots zijn op jezelf als je deelneemt aan deze wedstrijd, alleen of met vrienden. Een enduranceproef van 8 uur uitrijden is geen geringe prestatie. Daag jezelf uit en verleg je grenzen! Na afloop van deze uitdaging zul je een enorme voldoening voelen.
  4. Een teambuildingsactiviteit. Als je besluit om dit evenement in teamverband aan te gaan, dan zullen jullie daar echt samen jullie schouders onder moeten zetten. Niets beter dan een stevige fysieke uitdaging om de relatie met je teamgenoten te versterken.
  5. Schrijf geschiedenis. Schrijf je naam naast die van de anderen die de finish van dit legendarische circuit al hebben behaald. Je fietst over hetzelfde asfalt als de grootste Formule 1-coureurs uit de geschiedenis. Niet alleen maak je deel uit van de geschiedenis van Spa-Francorchamps, je hebt ook de kans om de records van de ŠKODA SPA CYCLING te breken.
  6. Ontmoet andere aficionado’s. Dit evenement brengt jaarlijks meer dan 1000 deelnemers samen. De ideale plaats dus om nieuwe contacten te leggen met mensen die even gepassioneerd zijn over fietsen als jij! Misschien vind je er zelfs nieuwe fietsbuddy’s!
  7. Kennis opdoen. Tijdens deze wedstrijd leer je jezelf te overtreffen, en dat hoef je niet alleen te doen! Er zullen heel wat fietsspecialisten ter plaatse aanwezig zijn en deelnemen aan de wedstrijd, die je met plezier helpen je fietskennis te verbeteren. Er zijn ook trainers die je advies kunnen geven over hoe je deze uitdaging het beste tot een goed einde brengt.
  8. Een hele dag plezier! Fietsen doe je toch omdat je het leuk vindt, niet? Dus doe wat je het liefste doet en geniet met volle teugen! Doorbreek je gewoonten en kom meerijden op het mooiste circuit ter wereld!
  9. Je bent in goede handen. Onze specialisten leggen je in de watten tijdens het evenement, en er is een reddingsteam aanwezig in geval van een ongeval.  Ook onze technici staan klaar om je te depanneren bij een lekke band of een technisch probleem. Jij hoeft alleen maar aan de wedstrijd zelf te denken, wij zorgen voor de rest!
  10. Klassement in realtime. De deelnemers en supporters kunnen op een gigantisch scherm het klassement live in de gaten houden. Maar dat niet alleen! Er is ook een tussentijdse chronometer die bijhoudt hoeveel tijd je nodig hebt om de legendarische Raidillon en de Kemmel, het lange rechte stuk dat erop volgt, te voltooien!

Dus geen excuses meer, schrijf je nu in!